Yksityydensuojalauseke

Tietosuojakäytäntö


REKISTERINPITÄJÄ

Tmi Taina Kiiskinen

Taina`s Style

Vaaraniementie 67

81820 Kylänlahti

Y 1292538-5


REKISTERINHOITAJA

Taina Kiiskinen

taina@tstyle.fi

+358 50 5862210


REKISTERIN NIMI

Taina`s Style -verkkokaupan asiakasrekisteri.


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Tstyle.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Tstyle.fi verkkokaupasta tavaraa.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Taina`s Stylen asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Taina`s Stylen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Taina`s Stylen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Taina`s Style saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Taina`s Stylen asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Taina`s Stylellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Taina`s Stylen asiakaspalveluun, sähköpostitse taina@tstyle.fi tai rekisterinhoitajalle.