Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Toimitus- ja maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskyläwww.paytrail.com 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Technology Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Technology Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Technology Oy:n kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay

Verkkokaupan toimitusehdot

Päivitetty 28.4.2020

Yleistä verkkokaupasta 

 • Verkkokaupan tuotteita myy Tmi Taina Kiiskinen / Taina`s Style ( Y 1292538-5). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
 • Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
 • Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tstyle.fi -ostoskorin kautta.
 • Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
 • Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 


Tilausvahvistus

 • Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.
 • Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön. 


Maksutavat

 • Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 


Toimitusaika

Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin. Toimitusaikamme on n. 3 arkipäivää tilauksesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen www.tsyle.fi:n etusivulla ja Taina`s Stylen Facebook-sivuilla.

Toimitustapa ja toimituskulut

 • Toimitusmaksu on kiinteä 9.00 €.
 • Toimitamme tilaukset kirjeinä tai paketteina. Pakettin kulkua voi seurata lähetystunnuksella.
 • Ostokset voi myös noutaa putiikilta, silloin toimituskulut ovat 0.00 €
 • Ulkomaan toimituksiin lisätään postin yleisten hintojen mukainen toimitusmaksu.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Paketin mahdollisen palautuksen maksaa Taina`s Style, postin sopimustunnus toimitetaan asiakkaalle sitä pyydettäessä sähköpostitse taina@tstyle.fi tai puhelimitse puh 050 5862210.

Noutamatta jääneet paketit

 • Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).
 • Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut (15.80 €) asiakkaalta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
 • Pankkitilinumerosi
 • Kuitti

Täytä Taina`s Stylen palautuslomake verkossa -> Tuotepalautukset

Palautusosoite:
Tmi Taina Kiiskinen
Vaaraniementie 67
81820 Kylänlahti
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet 

Mikäli tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen taina@tstyle.fi tai postitse: 

Tmi Taina Kiiskinen Vaaraniementie 67 81820 Kylänlahti
Palautuslomake täytetään verkossa -> Tuotepalautukset. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
Jos paketti on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä reklamaatio Postiin!

Muuta

 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 • Taina`s Style käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
 • Taina`s Style sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.